miercuri, 17 februarie 2010

O alta zi, o alta replica :))



S-a terminat vacanta de cateva zile, dar mi-a fost cam lene sa scriu pana acum, recunosc!
Astazi a fost a doua zi de facultate pentru mine, deoarece luni nu m-am sinchisit sa ma duc. Pe modelul : sa nu incepem saptamana asa nasol:) Si pentru ca abia luni dimineata am ajuns in Bucuresti, dupa un drum lung si o noapte precedenta foarte-foarte scurta :))
Prima zi de facultate (marti) a fost de-a dreptul naspa. Am fost 4 copii.. Vesnicii : Corina, Oana, Razvan si Kristina ;)). Intr-un cuvant: PLICITISEALA!

Dar...azi... dupa un curs si un seminar, "replicile dure" au inceput sa curga :))
Cri a fost foarte "romantica" azi cu mine si cu Oana si ne-a marturisit ca ne vrea
"7 zile si 7 nopti" :)) Doar nu putem sa o refuzam, draga de ea! :X ;))

In Jeg, intr-o discutie tipica fetelor (despre iubiti, tipuri de baieti etc..), Cri era foarte dezorientata de ceea ce povestea una din fetele de la masa, incat ajunge sa o intrebe : "Dar din ce material este prietenul tau?" :)) Mi s-a parut fenomenala intrebarea! :))
Foarte dulci "fetili" astea (Oana, Cri, Kristina). O sa-mi fie dor de ele!

Mda.. Si pe modelul iarna nu e ca vara, iar cursurile de la facultate nu sunt ca pauzele noastre de cafea si zambete, speram ca fazele de genul asta sa se repete. Sa se repete des, vreau sa spun!

Cat despre facultate, orar, semestrul 2.. Totusi, nu e bine sa incheiem intr-o nota trista. Momentan suntem in prima sapt de facultate, deci.. no stres!

2 comentarii: