miercuri, 20 ianuarie 2010

there is no sugar! :))

Astazi a fost o zi foarte lunga. Ca si cea de ieri.. Ca majoritatea zilelor din timpul sesiunii. Ziua de azi a inceput cu examenul la Tehnici ale Succesului si s-a sfarsit cu un proiect la Marketing Politic... (proiect pe care eu, Oana si Kristina il vom continua si maine, pentru ca, bineinteles, nu l-am terminat. Si vineri trebuie sa il prezentam). Detalii, detalii! ;))

Printr-o negociere cu profa' de Tehnici, am reusit sa scurtam examenul . Din 9 grile si trei subiecte de sinteza, am reusit sa o convingem sa dam 9 grile si doar un subiect de sinteza. In schimbul celorlalte subiecte trebuie sa facem o prezentare pana vineri. Ceea ce pe mine si pe Oana ne-a incantat din prima!

Si uite asa, fete inteligente, am terminat examenul in jumatate de ora, am dus foile si am iesit afara din sala. Ce sa facem, ce sa facem pana iese si Kristina din sala?! Am decis sa coboram la automat sa ne luam cate o cafea. Zis si facut! Isi ia Oana prima cafea, iar automatul ii arunca betigasul de amestecat in cafea pe jos! Nu-i bine! Dar nici rau! Urma sa imi iau eu cafeaua, deci, teoretic, sa impartim frateste betigasul meu de amestecat in cafea.
Dar.. unde e betigasul?! Nu e betigasul! Automatul a uitat sa-mi dea si mie unul .

Faza cea mai tare (pentru care m-am si decis sa scriu acest post) a fost ca, intre timp ce Oana se uita ce sa isi ia si apasa pe butoanele pentru mai mult zahar sau mai putin, eram atat de atenta la ceea ce face incat, in loc sa o intreb "FARA ZAHAR?", am intrebat-o "FARA SUGAR?" :)) A sunat atat de ciudat..si in acelasi timp atat de amuzant.. Bineinteles, ne-a bufnit pe amandoua rasul in urmatoarele 2 secunde. :))

Intre timp a iesit si Kristina din examen, ne-am baut si noi "cafeluta de dimineata" . Toate bune si frumoase.. Iar ziua a continuat cu proiectul la Marketing politic.. pana la ora 8-8 jumatate cand am ajuns acasa.

Si pentru ca azi a fost o zi lunga, maine va fi o zi la fel de lunga si vineri va fi o zi la fel ca celelalte (adica lunga)..singura alinare ramane un film interesant inainte de culcare.


2 comentarii:

  1. Ai fost criminală la faza cu "fără sugar":))=))

    RăspundețiȘtergere
  2. DA, chiar a fost. ;))
    Eh, uite ca au trecut zilele alea lungi, ne putem bucura si noi de cateva zile de relaxare. :)

    RăspundețiȘtergere